Снимки Тина Прокопова Преди дни в София се проведе Global Aesthetics

...
Снимки Тина Прокопова Преди дни в София се проведе Global Aesthetics
Коментари Харесай

Global Aesthetics Academy 2022 събра лекари от цял свят

Снимки Тина Прокопова

 

Преди дни в София се организира Global Aesthetics Academy 2022 – най-голямото събитиена Балканите в региона на естетичната и клинична медицина.

 

Компанията дистрибутор на водещи марки събра пред българската аудитория световноизвестни лекари и експерти, които показаха най-новите трендове и способи в региона на дерматология, естетиката, хирургия и гинекология.

 

На конференцията някои от задграничните лектори споделиха част от своя медицински опит.

 

Д-р Албина Каджая е основен доктор в клиника „ Total Charm Vake ” в Тбилиси. В качеството си на кожен лекар, козметолог и експерт по лифтинг методики тя е постоянен участник на международни конгреси по естетична медицина и антиейджинг.

 

Д-р Каджая показа пред аудиторията, че най-търсените модерни процедури са ориентирани към възстановяване на качеството на кожата – биоревитализация и мезотерапия. След това тя описа за работата си с лифтинг конците Aptos и показа третото и последно  поколение конци Aptos.

 

Те са единствените в света, които комбинират полимлечна киселина, поликапролактон и хиалуронова киселина и това подсигурява по-дълготраен резултат, по-добра биоревитализация на кожата и по-бързо възобновяване спрямо предните генерации конци.

 

доктор Елена Румянцева-Матей, сертифициран кожен лекар и дерматохирург в отделението по Обща и онкологична дерматология в Университетска болница Ambroise Pare в Париж, показа, че желанието да си млад и хубав към този момент е мода и световна наклонност, като тя е обвързвана освен с естественото предпочитание да забавиш времето и да изглеждаш добре, само че и постоянно е от огромно значение в кариерата и професионалното израстване.

 

Една от инжекционните лечения, които доктор Румянцева ползва, е колагеновата терапия за лице Jalupro. Неин плюс е, че тя подтиква кожата да се рестартира сама и да подтиква естественото произвеждане на колаген и еластин. Така се забавя разграждането на личния колаген в кожата и се форсира синтеза на протеин.

 

Наред с това лечението за лице Jalupro е широкоспектърна и може да се ползва против състаряване на кожата, белези, косопад, против тънки и чупливи нокти. И, не на последно място, Jaluproима и имуноукрепващ резултат.

 

Професор Бадауи (доцент по дерматология в Националния институт за лазерни науки към Каирския университет (Египет)), пък описа за своя опит и процедура с Fotona – лазерна технология от ново потомство. Тя е създадена в няколко платформи, основани за битка с разнообразни здравословни и естетични проблеми – като се стартира от унищожаване на нежелана кожна пигментация, премахване на бръчки и избелване на зъбите, мине се през подсилване и тонизиране на мускулите, неинвазивно лекуване на тазовото дъно, премахване на лезии и се стигне до контурирането на разположение и тяло.

 

Финалните думи на проф. Бадауи бяха, че лазерната медицина и хиругия имат несъмнено бъдеще и голям капацитет, който ще продължи да се разпростира.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР